Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Oferiment Nens Mare de Déu

Inici: divendres, 11 d’octubre de 2019, 16:00
Fi: divendres, 11 d’octubre de 2019, 17:00
Lloc: Oratorio Pineda

Com cada inici de curs, és costum a l'escola posar els vostres fills sota la protecció de Santa Maria Verge, per això farem una ofrena a l'oratori de Pineda el proper 11 d’octubre a les 16h amb tots els alumes de Llar 0 i 1 i alumnes nous de Llar 2.

Hi esteu convidats tant vosaltres com les vostres famílies. Si voleu podeu recollir els vostres fills a l´aula a partir de les 15.30h, sinó estaran a l´oratori. Si dinen fora de casa, els podeu portar directament. Si no poguéssiu venir a l’acte, podeu recollir els vostres fills a la seva aula en l´horari de recollida habitual.
Como cada inicio de curso, es costumbre poner a nuestros alumnos bajo la protección de Santa Maria Virgen, por eso haremos una ofrenda en el oratorio de Pineda el 11 de octubre a las 16h con todos los alumnos de P-0 y P-1 y alumnos nuevos de P-2.

Estáis invitados tanto vosotros como vuestras familias. Si queréis podéis recoger a vuestros hijos en el aula a partir de las 15.30h, si no estarán en el oratorio. Si comen fuera de casa, los podéis traer directamente. Si no pudierais venir al acto, podéis recoger a vuestros hijos en su aula dentro del horario de recogida habitual.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!