Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Oferiment Nens Mare de Déu

Inici: divendres, 11 d'octubre de 2019, 16:00
Fi: divendres, 11 d'octubre de 2019, 17:00
Lloc: Oratorio Pineda

Com cada inici de curs, és costum a l'escola posar els vostres fills sota la protecció de Santa Maria Verge, per això farem una ofrena a l'oratori de Pineda el proper 11 d’octubre a les 16h amb tots els alumes de Llar 0 i 1 i alumnes nous de Llar 2.

Hi esteu convidats tant vosaltres com les vostres famílies. Si voleu podeu recollir els vostres fills a l´aula a partir de les 15.30h, sinó estaran a l´oratori. Si dinen fora de casa, els podeu portar directament. Si no poguéssiu venir a l’acte, podeu recollir els vostres fills a la seva aula en l´horari de recollida habitual.
Como cada inicio de curso, es costumbre poner a nuestros alumnos bajo la protección de Santa Maria Virgen, por eso haremos una ofrenda en el oratorio de Pineda el 11 de octubre a las 16h con todos los alumnos de P-0 y P-1 y alumnos nuevos de P-2.

Estáis invitados tanto vosotros como vuestras familias. Si queréis podéis recoger a vuestros hijos en el aula a partir de las 15.30h, si no estarán en el oratorio. Si comen fuera de casa, los podéis traer directamente. Si no pudierais venir al acto, podéis recoger a vuestros hijos en su aula dentro del horario de recogida habitual.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto