Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Festival P5

Data: dilluns, 9 de desembre de 2019

Festival de Nadal dels alumnes de P-5. Per a una millor organització el festival es farà en dos torns; la tutora us facilitarà 4 entrades en forma de targeta del color que correspongui al torn que teniu assignat (vermella en el cas del primer torn, blava en el cas del segon torn). Les haureu de lliurar el dia del festival quan entreu.

  • Lloc: Saló Albella de Pineda
  • Hora obertura portes: 16h. Entrada per Pineda
  •  1r torn (de 16:30h a 17h): P-5 A, B, C. Acreditació: TARGETA VERMELLA
  • 2n torn (de 17:15h a 17:45h): P-5 D, E, F. Acreditació: TARGETA BLAVA

Aquell dia tots els alumnes hauran de venir amb l'uniforme complert (pitxi o pantaló, camisa a ratlles i jersei de l'uniforme). Un cop finalitzi el festival podeu recollir els vostres fills a les seves aules.


Festival de Navidad de los alumnos de P-5. Para una mejor organización el festival se hará en dos turnos; la tutora os facilitará 4 entradas en forma de tarjeta del color que corresponda al turno que tenéis asignado (roja en el caso del primer turno, azul en el caso del segundo turno). Las tendréis que entregar el día del festival cuando entréis.
  •  Lugar: Salón Albella de Pineda
  • Hora apertura de puertas: 16h. Entrada por Pineda
  •  1r turno (de 16:30h a 17h): P-5 A, B, C. Acreditación: TARJETA ROJA
  • 2º turno (de 17:15h a 17:45h): P-5 D, E. F. Acreditación: TARJETA AZUL

Ese día todos los alumnos deben venir con el uniforme completo (pichi o pantalón, camisa a rayas y jersey del uniforme).Una vez finalice el festival podéis recoger a vuestros hijos en sus aulas.
  

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!