Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Llar 1: Festival de Nadal

Inici: dijous, 12 de desembre de 2019, 15:50
Fi: dijous, 12 de desembre de 2019, 16:50

Celebració del Nadal tots junts: pares, professores i nens

Dia: 12 de desembre

HoraLlar A i B 15h50


            Llar C i D 16h30

Lloc: Aula de psicomotricitat de planta jardí. Els pares passen per les aules a buscar els seus fills i baixen tots junts a l´aula de psico.

Us copiem els enllaços de les nadales que estem preparant amb els vostres fills, Amb la llum del fanalet i Feliz Navidad perquè puguem cantar tots plegats! I si us animeu, podeu portar panderetes o d´altres instruments per acompanyar les cançons!  

Celebración de Navidad todos juntos: padres, profesoras y niños.

Día: 12 de diciembre

Hora:  Llar A y B 15h50


            Llar C y D 16h30

Lugar: Aula de psicomotricidad de la planta jardín. Los padres pasáis a recoger por las aulas a vuestros hijos y bajamos todos juntos al aula de psico.Os copiamos los enlaces de los villancicos que estamos preparando con vuestros hijos, Amb la llum del fanalet y Feliz Navidad  , para que podamos cantar todos juntos! Y si os animáis, podéis traer panderetas u otros instrumentos para acompañar las canciones.  

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto