Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

MATERIAL P-5: Corona d´Advent

Data: divendres, 29 de novembre de 2019

Els nens de P-5 porten a casa una corona d' Advent. L' han pintat amb molta il.lusió, però falta encendre les espelmes. Hem d' anar pintant una flama cada diumenge d´Advent. El primer diumenge és el proper 1 de desembre. L' espelma de color rosa correspon al tercer diumenge i ens recorda l' alegria perquè ja s' apropa el naixement de Jesús.


Los niños de P-5 llevan a casa una corona de Adviento. La han pintado con mucha ilusión, pero es necesario ir encendiendo las velas. Se ha de pintar una llama cada domingo de Adviento. El primer domingo es el próximo 1 de diciembre. La vela de color rosa es la del tercer domingo y recuerda la alegría por la cercanía del nacimiento de Jesús.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!