Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Gravació vídeo "Un dia a P3"

Inici: dimarts, 10 de març de 2020
Fi: divendres, 13 de març de 2020

Aquesta setmana gravarem a l’escola un vídeo titulat “Un dia a P-3”. Us agrairem que aquell dia els vostres fills siguin especialment puntuals al matí per tal que l’equip de professionals pugui realitzar bé la seva tasca. 

El vídeo es reproduirà a la reunió de pares del dijous 21 de maig. Més endavant rebreu la informació corresponent per poder comprar el DVD tots aquells que ho desitgeu. Us facilitem les dates de la gravació a cada aula:

Dimarts 10 de març P3 E i F

Dimecres 11 de març P3 A i D

Dijous 12 de març P3 B i CEsta semana grabaremos en el colegio un video titulado “Un día en P-3”. Os agradeceremos que ese día vuestros hijos sean especialmente puntuales por la mañana para que el equipo de profesionales pueda realizar bien su tarea.

El video se reproducirá en la reunión de padres del jueves 21 de mayo. Más adelante recibiréis la información correspondiente para poder comprar el DVD todos aquellos que lo deseéis. Os facilitamos las fechas de la grabación en cada aula:

Martes 10 de marzo P3 E y F

Miércoles 11 de marzo P3 A y D

Jueves 12 de marzo P3 B y C

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!