Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

MATERIAL P-4: La vocal "e"

Data: dilluns, 25 de novembre de 2019

Us convidem a participar en l’aprenentatge de la lectoescriptura dels vostres fills ajudant-los a buscar imatges d’objectes que continguin el fonema que estem aprenent. 

Actualment estem treballant la lletra “e”, és per això que haureu de portar, en un sobre amb el nom de l'alumne, 4 o 5 imatges petites d'objectes que continguin aquesta vocal en català. Com sempre, les hauran de portar retallades en el seu sobre.

Moltes gràcies per la vostra col•laboració! 
Os invitamos a participar en el aprendizaje de la lectoescritura de vuestros hijos ayudándolos a buscar imágenes de objetos que contengan el fonema que estamos aprendiendo. 

Actualmente estamos trabajando la letra “e”, es por eso que tendréis que traer, en un sobre con el nombre del alumno, 4 o 5 imágenes pequeñas de objetos que contengan esta vocal en catalán. Como siempre, deberán traerlas recortadas en su sobre.

¡Muchas gracias por vuestra colaboración!  

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto