Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

MATERIAL P-4: La vocal "e"

Data: dilluns, 25 de novembre de 2019

Us convidem a participar en l’aprenentatge de la lectoescriptura dels vostres fills ajudant-los a buscar imatges d’objectes que continguin el fonema que estem aprenent. 

Actualment estem treballant la lletra “e”, és per això que haureu de portar, en un sobre amb el nom de l'alumne, 4 o 5 imatges petites d'objectes que continguin aquesta vocal en català. Com sempre, les hauran de portar retallades en el seu sobre.

Moltes gràcies per la vostra col•laboració! 
Os invitamos a participar en el aprendizaje de la lectoescritura de vuestros hijos ayudándolos a buscar imágenes de objetos que contengan el fonema que estamos aprendiendo. 

Actualmente estamos trabajando la letra “e”, es por eso que tendréis que traer, en un sobre con el nombre del alumno, 4 o 5 imágenes pequeñas de objetos que contengan esta vocal en catalán. Como siempre, deberán traerlas recortadas en su sobre.

¡Muchas gracias por vuestra colaboración!  

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!