Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

MATERIAL P-3, P-4, P-5: Decoració de Nadal

Data: dilluns, 9 de desembre de 2019

S'apropa el Nadal i ja comencem a preparar-lo a Avantis. Us demanem la vostra col•laboració per tal de viure junts aquest temps tan entranyable.

Els vostres fills porten a casa unes plantilles amb motius nadalencs: P3 una bola , P4 un angelet i P5 un estel, per tal que els decoreu tots junts. Cal guarnir-ho per les dues cares, fent servir diferents materials i tècniques: ceres, purpurina, pintura, roba, papers.....

Us agraïm que els motius nadalencs els feu arribar el dia 10 de desembre decorats, retallats i amb el fil per penjar. 

Moltes gràcies per la vostra col•laboració!Se acerca Navidad y en Avantis ya lo estamos preparando. Os pedimos vuestra colaboración con la finalidad de vivir todos juntos este tiempo tan entrañable.

Vuestros hijos traen a casa unas plantillas de adornos navideños: P-3 una bola, P-4 un angelito y P-5 una estrella, para que los decoréis todos juntos. Es necesario adornarlo por las dos caras, utilizando diferentes materiales: ceras, purpurina, pintura, ropa, papeles…

Os agrademos que los adornos los hagáis llegar a la tutora el  dia 10 de diciembre recortados, decorados y con hilo para colgar.

¡Muchas gracias por vuestra colaboración!
  

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto