Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

MATERIAL P-4: "Què vull ser de gran?"

Inici: dilluns, 7 d'octubre de 2019
Fi: dissabte, 19 d'octubre de 2019

A Descoberta de l'entorn estem treballant la unitat titulada “Què vull ser de gran?”, que ens ha portat a conèixer quin són els primers interessos dels vostres fills respecte del món professional.

Per endinsar-nos més en aquesta descoberta, us convidem a col•laborar aportant estris propis d'una professió, poden ser de joguina o reals, sempre que la seva manipulació no sigui perillosa. També poden portar disfresses relacionades amb el tema.

Com ja sabeu, és convenient que aquest material estigui marcat amb el nom de l'alumne.

Moltes gràcies!
En “Descoberta de l´entorn” estamos trabajando la unidad titulada "¿Qué quiero ser de mayor?”, que nos ha llevado a conocer cuáles son los primeros intereses de vuestros hijos respecto al mundo profesional.

Para adentrarnos más en este descubrimiento, os invitamos a colaborar aportando herramientas propias de una profesión, pueden ser de juguete o reales, siempre que su manipulación no sea peligrosa. También pueden traer disfraces relacionados con el tema.

Como ya sabéis, es conveniente que este material esté marcado con el nombre del alumno.

¡Muchas gracias!

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto