Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

FAMÍLIES: Conferència "Saving our boys"

Inici: dijous, 2 de maig de 2019, 18:30
Fi: dijous, 2 de maig de 2019, 20:30
Lloc: CaixaForum Barcelona, Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona, España


El dijous 2 de maig a les 18.30h EASSE organitza la conferència “Saving our boys: Supporting and Building Male Emotional Intelligence” a càrrec del expert educadorTimothy Coble,  reconegut internacionalment en el coneixement de les diferències d’aprenentatge entre nens i nenes.

  • Dia: 2 de maig
  • Hora: de 18.30 a 20.30
  • Lloc: CaixaForum Barcelona (Aula 1)
  • Servei de traducció simultània i còctel en acabar la conferència
  • RESERVA ENTRADA (gratis): click AQUI


El Dr. Timothy Coble és un educador veterà amb més de 15 anys d’experiència com a professor en centres públics i privats, mixtes i diferenciats; des del 2006 treballa com a consultor i entrenador de docents a l’Institut Gurian per a compartir amb el món docent la seva línia d’investigació basada en la necessitat de respondre a la singularitat de cada gènere com a base del respecte per a la humanitat comú dels individus i com a punt de partida d’una arquitectura pedagògica exitosa .

La recerca doctoral de Timothy va explorar la formació de la identitat adolescent en entorns escolars multiculturals a l'estranger. La seva recerca va subratllar la importància de desenvolupar l'empatia en els joves a fi que funcionin amb èxit en grups complexos i multiculturals. Actualment, el Dr. Timothy Coble contínua amb la seva tasca com a docent i consultor en l'àmbit de la formació i educació emocional dels joves.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto