Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Visita de les relíquies dels pastorets de Fàtima

Inici: dimarts, 11 de febrer de 2020, 10:30
Fi: dimarts, 11 de febrer de 2020, 15:00


Aquest dies celebrem el centenari de la marxa al Cel de Santa Jacinta Marto, un dels tres pastorets de Fàtima als quals se'ls va aparèixer la Mare de Déu. 

Les  relíquies d'aquesta pastoreta i les del seu germà,  el pastoret San Francisco Marto, estan visitant escoles i parròquies de la nostra diòcesi, i tenim la sort de rebre-les el proper 11 de febrer a la nostra escola.  Totes les famílies que pugueu esteu convidades a participar a la Missa de les 13.05h, després de la qual tindrem ocasió de venerar aquestes relíquies i així poder demanar per la pau al món.Este días celebramos el centenario de la marcha al Cielo de Santa Jacinta Marto, uno de los tres pastorcillos de Fátima a los cuales se  apareció la Virgen María.


Las reliquias de esta pastorcilla y las de su hermano, el pastorcillo San Francisco Marto, están visitando escuelas y parroquias de nuestra diócesis, y tenemos la suerte de recibirlas el próximo 11 de febrero en el colegio. Todas las familias que podáis estáis invitadas a participar en la Misa de las 13.05h, después de la cual tendremos ocasión de venerar estas reliquias y así poder pedir por la paz en el mundo.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!