Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Acabem el mes d’octubre celebrant la castanyada!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Acabem el mes d’octubre celebrant la castanyada!

Acabem el mes d’octubre celebrant la castanyada!

Una de les celebracions més esperades del primer trimestre a la nostra escola és la castanyada. Els alumnes han preparat aquesta festa popular catalana durant el mes d’octubre, aprenent les cançons, els fruits propis de la tardor i les peculiaritats d’aquesta estació de l’any.

El passat divendres van rebre la visita de la Maria castanyera, una dona “una mica vella i que ja no sent gaire bé”, però molt coneguda i estimada a la nostra escola! La castanyera els va explicar un conte i van cantar cançons populars. Durant la tarda els alumnes van jugar tots plegats al pati mentre menjaven les castanyes i els panallets fets per ells mateixos. L’elaboració d’aquests panallets al menjador d’Avantis va resultar d’allò més divertida i profitosa, ja que ajuda els alumnes a esforçar-se en manipular el menjar amb les seves pròpies mans d’una manera ordenada i respectant les normes d’higiene.

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!