Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Jornada mariana de la família 2019

Volem acabar el curs animant-vos a participar en la Jornada Mariana de la Família, que té lloc cada setembre a Torreciutat (Osca). Es tracta d' una peregrinació festiva que aquest any cumplirà la seva 29a edició. És una molt bona ocasió per posar als peus de Santa María les il·lusions i preocupacions del curs que començarà i demanar la seva protecció per a tota la família.

Les famílies i les Associacions d'Antics i Antigues Alumnes de Pineda, Avantis i Xaloc ens unirem per  fer algunes ofrenes i compartir aquest dia de festa. En concret des de Pineda li oferirem a la Mare de Déu la beca col.legial amb un brodat del 50 Aniversari. Podeu suggerir i participar amb les ofrenes que vulgueu.

Des d'Avantis i Pineda sortirà un autocar per facilitar el viatge, però no hi ha cap inconvenient en que cada famíla vagi amb mitjans propis o s'organitzi amb altres famílies.
Preu del bus: 

  • Adults: 20 euros
  • Nens: 10 euros (gratis pels menors de 5 anys)


En el següent formulari us podeu apuntar els que aneu decidint la vostra participació.
Més informació: Montse Font (m.font@avantis.edu.es) 

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto