Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Informació oficial Dpt. Educació

18/03/2020 Informació del Departament sobre la preinscripció

Benvolgudes famílies, 

Segons informa el Departament d’Educació en la seva pàgina web, el Departament d’Educació ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes. El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.

S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible. Igualment han quedat ajornades les proves d’accés a la Universitat, segons informa el Ministeri d’Educació. En relació a les pràctiques en centres de treball i la FP dual, s’ha proposat la flexibilització de les pràctiques necessàries per a superar el curs. I en relació a les proves d’accés a la Formació Professional de grau mitjà o superior per qui no tingui els requisits acadèmics d’accés a aquests ensenyaments, s’adaptarà el calendari de les proves i matrícula i es mantindrà una reserva de places.

Aquestes mesures està previst que es concretin en una reunió prevista per a la propera setmana. Finalment, us comuniquem que el Departament d’Educació ha publicat al web de la XTEC un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques en línia, que poden ser d'ajut a l'hora d'elaborar propostes didàctiques, i que podeu fer arribar al vostre alumnat. Es suggereixen un seguit d’activitats per tal que puguin contribuir al desenvolupament de l’autonomia personal de l’alumne i siguin també significatives per a l’aprenentatge. Els centres poden oferir aquestes tasques via telemàtica o mòbil. Les orientacions que hauran de coordinar i regular els equips docents, no seran considerades lectives o avaluables, tot i que en demanin el retorn corresponent, atès que actualment encara hi ha famílies que no disposen de connectivitat. Per això, entendre aquestes activitats com a avaluables implicaria incidir en la no equitat.

Es proposen orientacions diverses, com ara la realització d'activitats d'observació i de contrast d'elements propers a la realitat de l'alumne, de cerca d'informació, d'indagació, de lectura, culturals, artístiques, lúdiques…, així com activitats alternatives a l’aprenentatge a l'aula que no és possible fer pel tancament dels centres. Al mateix temps, però, han de respectar la les necessitats de descans dels alumnes, el temps de lleure i la convivència familiar.

Es planteja també que l’alumnat aprengui a gestionar el temps propi, s’autoreguli o prengui decisions. Educació posarà, també, a disposició dels centres recomanacions de treball per a tots els alumnes de les diferents etapes educatives. Podeu accedir a més informació clicant el següent enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/ca/Detall/actuacio-extraordinaria-xtec

Qüestionari restriccions COVID19

Podeu descarregar-lo AQUÍ

12/03/2020 Comunicat del Departament d'Educació en relació al tancament d'escoles

Podeu consultar el comunicat en aquest enllaç. 

10/03/2020 Comunicat del Departament d'Educació en relació al coronavirus

Podeu consultar el comunicat en aquest enllaç. 

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!