Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Covid-19

16/03/2020 Comunicat d'Avantis amb idees i recomanacions per aquests dies

Benvolgudes famílies,

Tenim per davant 2 setmanes sense classe i, conscients de les dificultats logístiques que això pot suposar per a molts de vosaltres, des d’Avantis volem fer-vos arribar algunes idees/recomanacions que us puguin ajudar a organitzar el temps dels vostres fills, sempre adaptat a la seva edat.

 1. HORARI FLEXIBLE: En la mesura que sigui possible, us recomanem seguir un horari flexible que respecti els hàbits d'autonomia i rutines habituals dels vostres fills (alimentació, son, control d'esfínters…). Com sabeu, l'ordre dóna seguretat als nens i els ajuda a un millor comportament.
   
 2. JOC: L'aprenentatge dels nens es fa fonamentalment a través del joc, així que aquests dies no deixen de ser una oportunitat per aprendre. Recomanem joc simbòlic (disfressar-se, jugar a supermercats, cotxes, cocinitas, etc) i jocs de lògica adaptats a les diferents edats (puzles, llecs, construccions…).
   
 3. MANUALITATS: Aquesta també pot ser una bona situació per desenvolupar la creativitat dels nens i la psicomotricitat fina amb activitats com la plastilina, dibuix, pintures, manualitats amb farina, pa ratllat o material reciclat.
   
 4. LECTURA: El conte pot ser un gran aliat aquests dies en què els vostres fills disposen de més temps. Contar noves històries o rellegir els contes que sabem que els van agradar. Els més grans poden aprofitar per identificar les vocals en els textos, tal com fem a l’escola.
   
 5. PANTALLES: us recomanem fer un ús moderat i que el contingut sigui educatiu.
  Esperem que aquestes idees puguin resultar-vos útils i us ajudin, en la mesura que sigui possible, a fer d'aquests dies una oportunitat perquè els vostres fills aprenguin a un ritme més relaxat del que ens permet la rutina habitual.

Per a tot el que necessiteu, les professores dels vostres fills estan a la vostra disposició a través de la plataforma Alexia.

13/03/2020 Comunicat d'Avantis a les famílies sobre la comunicació escola-família

Benvolgudes famílies,

Tal com us vàrem informar ahir, hem habilitat un espai a la nostra web on està penjada tota la informació actualitzada enviada pel Departament d’Educació, així com tots els comunicats emesos per l’escola. L’enllaç és el següent: www.avantis.edu.es/es/covid-19

Aquest serà el canal de comunicació oficial de l’escola durant aquests dies.  

En cas que tingueu algun dubte o consulta, podeu contactar amb la vostra professora encarregada de curs a través de la plataforma Alexia, o enviar un correu a l’adreça info@pineda.es

Us recordem que, al llarg d’aquests dies, les alumnes poden continuar amb la seva activitat docent a través del campus virtual i les plataformes online que utilitzen habitualment.  

Des de Pineda, desitgem que totes les famílies us trobeu bé i pugueu passar aquests dies amb les menors dificultats possibles.

12/03/2020 Comunicat d'Avantis a les famílies sobre el tancament de l'escola

Benvolgudes famílies,

Com ja sabreu, el Departament d'Educació ha comunicat l'ordre de tancar totes les escoles de Catalunya a partir de demà durant un període de 15 dies.

A Avantis tenim previst enviar-vos pròximament algunes idees sobre activitats i pautes que poden seguir els alumnes a casa, perquè no quedi frenada del tot l'activitat acadèmica durant aquests dies.

Hem habilitat a la nostra pàgina web una secció amb la informació actualitzada que anem rebent del Departament d'Educació, així com les comunicacions emeses des del col·legi: http://www.avantis.edu.es/covid-19

Mitjançant el correu electrònic anirem ampliant la informació.

11/03/2020 Comunicat d'Avantis a les famílies sobre el COVID'19

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació va enviar ahir als centres educatius noves mesures amb la finalitat de contribuir a la contenció del coronavirus. Les podeu consultar en aquest enllaç.

En la línia de seguir aquestes indicacions, a Pineda anul·lem les següents activitats:

 1. Sortides culturals del crèdit de síntesis de la setmana del 16 al 20 de març (1r, 2n i 3r ESO).
 2. Piscina d’alumnes de P3, P4 i P5 i portes obertes de piscina.
 3. Activitat ENTRE MADRES del dia 20 de març.
 4. Sortida cultural de Primària del divendres 20 de març.
 5. Partits de bàsquet i voley.
 6. Sessions de COF 14 de març i 21 de març.
 7. Sortida cultural de 4t d'ESO i Batx del divendres 20 de març.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat al respecte.

06/03/2020 Comunicat d'Avantis a les famílies sobre el COVID'19

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar la informació que ens ha enviat avui el Departament d’Educació en relació al coronavirus. A data d’avui no tenim constància de cap cas d’infecció a Avantis, Pineda i Xaloc.

 • El Departament d’Educació està en contacte permanent amb el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
 • Amb caràcter general, i d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, el Departament d’Educació recorda que els centres educatius han de contactar amb el 061 Salut Respon davant de qualsevol dubte relacionat amb aquesta qüestió. En cas que tingueu inquietud en relació a possibles casos, heu de posar-vos en contacte també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquests òrgans territorials, de la mà del Departament de Salut, es farà seguiment dels vostres casos o de les vostres consultes.
 • Els centres educatius han de situar en llocs ben visibles els materials que ha produït el Departament de Salut en relació al coronavirus per tal de donar, de forma molt didàctica, informació sobre aquest virus i consells sobre com evitar-ne el contagi.
 • Es manté, com a principi general, la recomanació de no viatjar als països i a les regions afectades, mentre les autoritats sanitàries d’aquests països no aixequin les mesures de control que actualment estan duent a terme.

Recordeu que, segons el Departament de Salut, la mesura preventiva més efectiva per protegir-nos del coronavirus no és el confinament ni les mascaretes, sinó rentar-se les mans, tapar-se la boca amb el mocador o la màniga quan es tus, evitar tocar-se els ulls, nas i boca ja que les mans toquen moltes superfícies.

Per a més informació sobre el coronavirus, consulteu aquest enllaç del Canal Salut: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!